Selecteer een pagina

Magische Tools

Energy clearing

Download en beluister via de knop hiernaast de Energy Clearing audio.

Hoe gebruik je deze audio? Luister dagelijks naar deze audio en / of naar behoefte. Ik leid je hierin door een proces om jezelf energetisch in balans te brengen. Er is niets wat je hoeft te doen. Alleen het proces te volgen. 

Zelf doe ik dit meestal in de middag maar je kan het op elk moment van de dag doen dat voor jou prettig is. 

Klantaantrekkingsmeditatie

Download en beluister via de knop hiernaast de klantaantrekkingsmeditatie.

Overvloed meditatie

Download en beluister via de knop hiernaast de overvloed meditatie.

Inkomen tracker

Download via de knop hiernaast mijn inkomen tracker.

Hoe ik deze inkomen tracker gebruik? Ik track alles! Al het geld wat er binnenkomt. Dus alle verkopen in mijn bedrijf. Commissie die ik ontvang vanuit mijn Essentiële Olie biz. Inkomen van mijn man. Geld dat we terug krijgen van de belastingdienst. Geld dat ‘zomaar’ aan komt waaien. Alles dus.

Je kan dit 1x per dag doen. Ik vind het fijn om dit 1x per week te doen. Meestal doe ik dit op zondag. Maar doe wat goed voelt voor jou.

Aan het begin van de volgende maand check ik wat er binnen is gekomen vanuit mijn coaching / training bedrijf en wat vanuit mijn essentiële olie bedrijf. En dat noteer ik bovenaan het formulier. Samen met het bedrag dat er die maand is binnen gekomen. Zo kan ik hele jaar zien wat er gebeurt met mijn inkomen uit mijn bedrijf en overige. En echt. Sinds ik dit doe zie ik een stijgende lijn! Misschien niet elke maand. Maar zeker weten elk jaar!

Dus track! Want. Wat aandacht krijgt groeit.

En als je wilt kan je hier ook dingen tracken als aantal klanten, facebook volgers, aantal mensen op je mailinglijst. Zo trek ik bv ook het aantal starterkits dat ik verkoop in mijn Essentiële Olie biz. 

Geld manifestatie tracker